Znovu jsem se vratil ke zkouseni multiboot na IP400. Mam stale problem s SF image. Nejak mam malo mista ve flash
Zkousel jsem flash_image_kernel z 14.10.20006 - tady se mi po kazdem restartu ztrati nastaveni a chce nastavovat normu PAl, cas ... atd.
Stejny problem mam, kdyz si udelam zalohu image pres Expertni nastaveni z flashe. Navic nevidim soubory ulozene na HDD v movie - takze nahravat nejde.
Pokud jsem zkousel testovat Nebilo 0.6 - tak nahravky byly normalne dostupne a restart nevadil, ale nemohl jsem rozjet openvpn.
Radeji bych mel funkcni image SF na HDD - tady jsem openvpn rozjel, nestartoval automaticky, ale z telnetu ano. Problem je, ze se nedostanu do movie, pritom HDD je mount do part1 (v adresari) jsou jen epg soubory.
Srovnaval jsem to a nevim. Mam nahrane 4 verze SF na HDD a zatim je to vse stejne.
Nemate nekdo naistalovany SF image na HDD? Ktery soubor se nacita pri startu, abych do nej vlozil start openvpn ? A hlavne jak udelat, abych po restartu neprisel o setting atd. a mel pristupne nahravani?
Dik