Zobrazit jeden příspěvek
Staré 01.04.2007, 11:05   #368 (permalink)
vld75
Registrovaný uživatel
Junior Member

Kreditů: 2 131
Downloady: 3
Uploady: 0
Poděkoval: 0
Poděkování 1 krát v 1 příspěvku
vld75 je na správné cestě
Aktivita Longevity
0/20 12/20
Dnes Příspěvky
ssssss142
Odeslat zprávu přes ICQ vld75
Znovu jsem se vratil ke zkouseni multiboot na IP400. Mam stale problem s SF image. Nejak mam malo mista ve flash

Zkousel jsem flash_image_kernel z 14.10.20006 - tady se mi po kazdem restartu ztrati nastaveni a chce nastavovat normu PAl, cas ... atd.
Stejny problem mam, kdyz si udelam zalohu image pres Expertni nastaveni z flashe. Navic nevidim soubory ulozene na HDD v movie - takze nahravat nejde.

Pokud jsem zkousel testovat Nebilo 0.6 - tak nahravky byly normalne dostupne a restart nevadil, ale nemohl jsem rozjet openvpn.

Radeji bych mel funkcni image SF na HDD - tady jsem openvpn rozjel, nestartoval automaticky, ale z telnetu ano. Problem je, ze se nedostanu do movie, pritom HDD je mount do part1 (v adresari) jsou jen epg soubory.

Srovnaval jsem to a nevim. Mam nahrane 4 verze SF na HDD a zatim je to vse stejne.

Nemate nekdo naistalovany SF image na HDD? Ktery soubor se nacita pri startu, abych do nej vlozil start openvpn ? A hlavne jak udelat, abych po restartu neprisel o setting atd. a mel pristupne nahravani?

Dik
vld75 je offline   Odpověď s citací

Page generated in 0.08126 seconds with 12 queries