Jasně taky souhlasím že to jede super až na tu ,,drobnustku".
Jinač já po mých ,,testech" jsem přesvědčen že chyba je v boxu.Box(testoval jsem 3 kusy) my tuhne i s větráčkem uvnitř kdy box je vlažný.Prodlouží se doba vytuhnutí ale vytuhne.A jak už jsme psal i na jiném foru pouze když box chladím opravdu silně externě a je ledový tak nevytuhne i ty přepínací problémy s diseqem P 168 nejsou téměř během chalzení žádné....taky divný
Ale takhle silně chladit opravdu nemohu protože to fouká tak že my pořád škrábe v krku

takoová klimatizace...
A že to bude určitě chyba boxu víš sám že první boxy jedou v pohodě a v mém okolí je box který jede bez chlazení je rozpálenej jak brambor a muže jet XXXX hodin a nekousne se...
Ale chlazení se nebráním a pokud má někdo ,,zdravý" box a ještě to doladí chlazením jak popisuješ tak jen dobře a ublížit tomu určitě nemuže..
Jinač moc děkuju za foto upravy disequ ale přiznám se nejsem typ ani hlavně nemám znalosti na provádění techto uprav.Proto diseq bud pošlu do přímo do továrny na upravu nebo koupím už novější verzi.Jen aby to tím bylo.....
Protože ta nepravidelná hláška ,,ladění selhalo" s následný výpadkem celé pozice je taky dobrá nervová masáž

Ale už vím že je to pár programu které to způsobují tak na ně prostě nepřepínám...
Ještě jednou dík za foto...
Máš osobní zkušensot že ten zásah do disequ ten problém na 800 nebo 600 opravdu vyřešil?? na enigmě 1 ten diseq chodil uplně v pohodě