Zobrazit jeden příspěvek
Staré 07.07.2011, 12:14   #162 (permalink)
bob
Registrovaný uživatel
Junior Member

Kreditů: 7 738
Downloady: 7
Uploady: 0
Poděkoval: 2
Poděkování 2 krát v 2 příspěvcích
bob je na správné cestě
Aktivita Longevity
0/20 19/20
Dnes Příspěvky
ssssss849
Citace:
Původně odeslal edlweiss1 Zobrazit příspěvek
Prosím moc někoho kdo má strpení a hlavně mě dovede poradit. Jsem uplnej ale scela novej uživatel dreamboxu. Koupil jsem ho od kamaráda a to bez jakýkoliv pomoci a vysvětlení jak se nahrávaj klíče od kad jak mám zapnout kde hledat , prostě nic mě nevysvětlil. Dream neumím ani ovládat takže bych prosil kdyby mě někdo trpělívej nějak navedl. Nerozumím skratkám a proto lidově.....delweiss1@seznam.cz jo abych nezapoměl koupil jsem dreambox 7000-s bez karet kamarát tvrdil že se nějaký spusobem dají kanáli které jsou zakodované odblokovat Jak ???????
Začal jsi dobře, ptáš se...
Dreambox 7000 je už starší stroj. Bylo o něm napsáno sned nejvíce příspěvků, návodů a existuje pro něj nespočet doplňků v podobě pluginů.
V příspěvku nad Tvým je moje doporučení, které plně využij.
Nejdříve si stáhni Návod k obsluze, pokračuj pročtením Dreambooku a potom si postupně můžeš začít hrát, abys mohl "hrát".
Nepočítej s tím, že Ti někdo všechno dá na stříbrném podnosu.

Co se týká neoficiálního příjmu satelitních programů, jde to vždy jen na určitou omezenou dobu a jen něco a vždy je potřeba speciální software pro ten který účel. Je to pro "hračičky" a vyžaduje to průběžné úpravy, které chtějí trpělivost.

Stabilní příjem programů jde pouze s použitím abonentních dekódovacích karet. To je směr, kterým se musíš dát.
- Potřebuješ kartu.
- Potřebuješ mít v přijímači nainstalovaný software, který bude tu kartu umět použít.
Další věci považuj jen jako dočasná vylepšení...

Nedělej si iluze, že budeš přijímat zájmové programy satelitní televize zadarmo. (Ano, některé, na chvíli - žádná jistota trvalého příjmu. A to ještě musíš načerpat nějaké znalosti, jak na to, a trvale aktualizovat...)

Dreambox je pěkná hračka, která může sloužit i na sledování televize.

Tak začni číst ten příspěvek nahoře
a začni si hrát.

Page generated in 0.09036 seconds with 12 queries