|
Prosím, můžete mi poradit, co jsem zvojtil?.
Já jsem si včera koupil Edimax switch ES-3105P (pětiportový) a nové UTP kabely. Na nastavení v PC jsem nic neměnil (před tím jsem je použival v "síti" přehazováním kabelu), všechny počítače se navzájem vidí a jsou přístupné na internet přes PC s WinME prostřednictvím sw Winproxy. PC i dream mají pevnou adresu používanou i před zapojením switche (každý jedinečnou, síťová adresa všude stejná, brána pro všechny stejná=PC s WinME resp.Winproxy) a jenom dreamu se na internet nechce. Píše mi že can´t resolve hostname. Tím mi asi říká (to si jen myslím), že nedokáže převést jméno adresy, takže mám něco špatně, ale nevím co, už jsem přepřáhl kabely ve switchi, počítačům (mimo s Winproxy) jsem přidělil nové jiné adresy, pak jsem je zase vrátil zpět, protože to nepomohlo a stále se dreamu na internet nechce.
Upřesnění: připojení přes FTP pomocí TC je OK z jakéhokoli PC. Mám ve flashi SF z 31.8.
Předesílám, že jsem si přečetl příspěvky k tomuto tématu mj. i od Marst ze dne 6.5.04, i když je to přesně mé nastavení tak u mne nejde!
Díky za každou inspirující zprávu
Martin
|