Zobrazují se odpovědi 1 až 2 z 2

Téma: Vu+ Zero

  1. #1
    Registrovaný uživatel
    Založen
    25.11.2006
    Příspěvky
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    14
    Uploads
    0

    Vu+ Zero

    Ahoj.
    Mám několik Vu+ Zero s VTi image.
    Všechny se zasekávají. Na chvíli se zastaví obraz a pak pokračuje.
    Zkoušel jsem poslední VTi image, dokonce i downgrade několika verzí, ale stále stejné.
    EMU na serveru je oscam (SRV 1.3 r11111).
    Na boxu jsem zkoušel jako klienta oscam, newcad nebo cccam, ale stále stejný výsledek.
    Máím ještě starší Vu+ Solo a tam poslední VTi image jede bez problémů.
    Netušíte, kde by mohl být problém? Případně jaký jiný, ale stejně dobrý image použít jako je VTi?
    Hlavně aby to mělo fastscan.

    Díky všem za odpověď.

  2. #2
    Registrovaný uživatel
    Založen
    30.07.2019
    Bydliště
    Panama
    Příspěvky
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Vu Zero

    This post requires you to click the Thanks button to read this content. This post requires you to click the Likes button to read this content. This post requires you to click the Dislikes button to read this content.

  3. Dislikes mirmar disliked this post

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Štítky pro toto téma

Záložky

Záložky

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • You may not edit your posts
  •